Medlem i : FAMNA  |  SOCIALPSYKIATRISKT FORUM

Hem Bo hos oss

HagforsgatanFräntorpsgatanKorttidsboendet

Bo  hos oss - 4 olika boendeformer
Akutboende - Korttidsboende - Gruppboende -Kollektivboende

För att anpassa bostäderna efter den enskildes individuella behov, har det inom Gyllenkrokens regi utvecklats fyra olika sorters boenden. Utgångspunkten har varit att skapa bostäder som, så långt det är möjligt, är anpassat efter den enskilda personens behov av personalstöd, gemenskap och privatliv.

********************************'

 

Stiftelsen Gyllenkrokens kollektivboende Hagforsgatan byggdes år 1997 och har sex fullvärdiga lägenheter med ett gemensamhetsutrymme. Hagforsgatan är ett kollektivboende som är anpassat efter just de personer som bor där.

Huset är byggt i suterräng och har två lägenheter i bottenplanet och fyra lägenheter, kök och allrum i det övre planet. Lägenheterna nås via neutrala entréer och är utrustade med balkong eller uteplats.

Läs mer...

 

Ett korttidsboende för män och kvinnor i alla åldrar. Vår primära målgrupp är personer med psykossjukdomar men vi utesluter inte andra psykiatriska diagnoser. Korttidsboendet ligger på Garverigatan.

Läs mer...

 

Stiftelsen Gyllenkrokens gruppboende på Fräntorpsgatan byggdes 1997 och ligger kring ett lugnt fint område i Härlanda nära till kollektivtrafiken. Det finns sex lägenheter i gruppboendet.

Läs mer...

 
Boendet
Annons
Café Koopen
Annons
Aktivetshuset
Annons