Nästa vecka startar vi våra grupper igen! Tre grupper med barn och ungdomar mellan 7 och 15 år kommer att träffas en gång i veckan under höstterminen. Vi har anpassat verksamheten efter rådande restriktioner och hoppas på en fin termin med mycket skratt, samtal, lek och ny kunskap. Under våren har vi gått igenom och uppdaterat vår manual, så det blir spännande att se hur det nya materialet funkar i grupperna.

På tisdagarna välkomnar vi återigen barn 0-2 år och deras föräldrar mellan kl 10 och 13. Till dessa träffar krävs ingen föranmälan, man kommer när man kan. Stående inslag under hösten är lek, fika, sångstund, skapande och diskussioner kring olika teman.

Vi startar också en ny öppen verksamhet för barn och ungdomar (7-18 år). Tisdagar mellan 15 och 16.30 är gamla, nya och framtida gruppdeltagare välkomna och det kommer att erbjudas massor av olika aktiviteter; spel, lek, bakning, pingis, musik, måleri med mera. Även den här gruppen är öppen och ingen föranmälan krävs.

Vi tar gärna emot studiebesök från andra verksamheter eller utbildningar. I nuläget kan vi ta emot på plats och torsdagsförmiddagar är den tid som passar oss bäst. Vi har också möjlighet att ordna digitala informationsträffar. Ring eller maila oss för att boka in.

Under hösten har vi inte möjlighet att ta emot nya kontakter för enskilda samtal. Däremot kan man kontakta oss för hjälp att komma vidare till annat lämpligt stöd eller för att sätta upp sig på väntelista inför 2022.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Youtube!