Vår verksamhet är nu igång igen efter julledighet. Vecka 8 startar vi (om läget tillåter) en barngrupp som kommer att träffas på onsdagar och en mellangrupp som kommer att träffas på torsdagar. Det finns några platser kvar i båda grupperna. Till hösten planerar vi att starta en tonårsgrupp, om intresse finns så går det bra att anmäla sig redan nu. Ring eller maila oss för mer info.

Vi håller gruppen för barn 0-2 år och föräldrar fortsatt stängd, men hoppas att komma igång igen under våren. Ett nytt inslag på Gyllingen, öppen verksamhet för barn 7-12 år, är i planeringsfas och kommer att starta så fort läget tillåter. Det kommer att bli en eftermiddag i veckan då både tidigare och nuvarande gruppdeltagare är välkomna.

Vi tar emot besök och jobbar med stödsamtal. Vi har tillgång till skyddsutrustning, men lägger fokus på att vara noga med att hålla avstånd. När det gäller stödsamtal tar vi i första hand emot unga vuxna, som vuxit upp med psykisk sjukdom i sin närhet. Läs mer på sidan om detta ifall intresse finns.

Just nu är det svårt att arbeta utåtriktat genom fysiska besök i till exempel socialtjänst eller psykiatri. Vi deltar dock gärna via digitala verktyg!

Varmt välkomna till Gyllingen och det nya året!