Den här veckan är några av oss på läger på Buagården i Bohuslän med barn och föräldrar från våra grupper. Vi är så tacksamma för att kunna erbjuda detta, det är femte lägret i ordningen! Det är Odd Fellows som driver gården och erbjuder lägerveckor för olika verksamheter under hela somrarna. Fyra volontärer finns på plats i köket och serverar mat. Fantastiskt alltihopa!

Från och med nästa vecka går vi alla på semester. Den 3 augusti är vi på plats igen. Det går bra att höra av sig via mail under semestern men räkna med längre svarstid än vanligt.

Höstens grupper startar vecka 35. Först ut är småbarnsgruppen för föräldrar och barn 0-2 år som startar tisdagen den 25 augusti och är öppen kl 10-13. Därefter kommer en barngrupp med 7-9-åringar på tisdagarna och en mellangrupp med 10-12-åringar på torsdagarna. Tider för båda dessa är kl 15.00-16.30. Det finns platser kvar i grupperna. Ring eller maila oss för mer info eller anmälan. Tonårsgrupp kommer att starta vårterminen 2021.

Vi har möjlighet att ta emot några nya enskilda samtalskontakter under hösten. Vi tar främst emot äldre tonåringar eller unga vuxna som har vuxit upp som närstående till någon med psykisk ohälsa eller sjukdom. Läs mer under de olika flikarna här på sidan. Om du är intresserad av samtal når du oss enkelt via mail eller telefon.

Under våren har vi anpassat verksamheten efter rådande omständigheter och kommer självklart att fortsätta att följa myndigheternas råd. Vi tar gärna emot mindre studiebesök eller kommer ut på besök till olika verksamheter. I våra lokaler har vi möjlighet att hålla avstånd och kan även erbjuda träffar utomhus på vår veranda.

Avslutningsvis vill vi önska en trevlig sommar! På återseende i augusti!