English
Lunchmeny
Meny

V. 29
Grön måndag 16/7
Bondomelett (vegetarisk)

Tisdag 17/7
Fiskfärsbullar med skirat smör och kokt potatis
Vegetariska bullar(vegetarisk)

Onsdag 18/7
Köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt.
Sojafärsbullar med potatismos(vegetarisk)

Torsdag 19/7
Kinainspirerad köttgryta med ris
Kinainspirerad grönsaksgryta (vegan)

Fredag 20/7- Grill
Kycklingspett med nudelsallad och jordnötssås
Grönsaksspett med haloumi och svamp (vegeratisk)

V. 30
OBS!  Ingen lunchservering
Aktivitetshuset och caféet är öppet mellan kl. 13-16

V. 31
OBS! Ingen lunchservering
Aktivitetshuset och caféet är öppet mellan kl. 13-16

V. 32
Grön måndag 6/8
Rotfrukter i ugn med fetaost eller tofu (vegetarisk/vegan)

Tisdag 7/8
Panerad fisk med kokt potatis och kallsås
Panerad fetaost
 
Onsdag 8/8
Kyckling i grön currysås, kokosmjölk och thaibasilika, ris
Tofu i grön currysås

Torsdag 9/8
Chili con carne med hembakat bröd och ost
Chili sin carne (vegan)

Fredag 10/8- Grill
Hamburgare med bröd och potatissallad
Vegetarisk hamburgare (vegetarisk)

V. 33

Grön måndag 13/8
Grönsaksgryta med broccoli, blomkål, potatis och morot (vegan)

Tisdag 14/8
Pasta med tonfisktomatsås
Pasta med svampärtsås (vegeratisk)

Onsdag 15/8
Lasagne med nötfärs och ostsås
Lasagne med linser, grönsaker och ostsås (vegetarisk)

Torsdag 16/8
Franska raggmunkar med fläsk
Franska raggmunkar med svamp och lök (vegetarisk)

Fredag 17/8 – Grill
Korv med bröd och potatissallad
Sojakorv med bröd och potatissallad (vegetarisk)

PDF:

Meny Juli & Augusti 2018


Lunchpris 45 kr,
(häfte 10 kuponger 350 kr)
Lunch serveras helgfria vardagar
mellan kl 12-13.30
Allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten!
Tel:031-808993

Sök

Medlem i : FAMNA  |  SOCIALPSYKIATRISKT FORUM

koopenlogo2013 frg

I bottenplanet på aktivitetshuset ligger kaféet som är husets hjärta och naturliga mötesplats. Här kan du äta en prisvärd lunch och ta en fika. Du kan också prata, umgås, läsa tidningen, eller delta i någon av våra öppna verksamheter. I caféet finns tillgång till dator och internet. Kaféet drivs av ”Café Koopen” som är ett av Göteborgs äldsta sociala arbetskooperativ. Kooperativet består av tio kooperatörer som tillsammans med en handledare planerar och driver verksamheten.

Vårt signum är att laga enkel god mat från grunden utan pulver och halvfabrikat. Vi serverar varje dag två varmrätter varav en vegetarisk. Vi har också en fräsch salladsbuffé. Smörgåsar, kakor och smårätter finns också att köpa.

20131007 koopen webcafeet2

Behöver du hjälp med catering får du gärna prata med oss så planerar vi detta tillsammans. Varje fredag kl. 14.30 avslutar vi veckan med en gemensam fika som Gyllenkroken bjuder på. Det är också då vi informerar om den kommande veckan och hurrar för våra födelsedagsbarn. Hur blir du kooperatör eller praktisera? Ta kontakt med Claudia eller Emma så att vi kan talas vid.
Du når oss på tel. 031-80 89 93. 

musikikoopencafeet3

 

Lunch 45 kr

Häfte med 10 st lunchkuponger
350 kr

Frukt 5 kr

Kaffe, te 5 kr

Läsk
10-15 kr

Smörgåsar 5-35 kr

Bakverk 5-15 kr

Smårätter 15-30 kr

 

Ingredienser

  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g smör (eller margarin)

Fyllning

  • 1 dl fast hallonsylt

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
  • Forma degen till valnötsstora bollar. Lägg i muffinsformar på plåtar. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler.

 
Boendet
Annons
Café Koopen
Annons
Aktivetshuset
Annons