Välkomna till ännu en hösttermin på Gyllingen! Våra öppna tisdagsverksamheter startar den 23 augusti: Småbarnsgruppen är öppen mellan kl 10 och 13 varje tisdag med drop-in kl 10-11. Föräldrar med erfarenhet av psykisk ohälsa och barn 0-2 år är hjärtligt välkomna! Vi leker, fikar och har sångstund. Det finns även möjlighet till samtal om föräldraskap eller andra frågor. Ingen föranmälan krävs, man kommer när man kan.

Tisdagsöppet kl 15-16.30 är till för barn mellan 7 och 18 år som har kontakt med Gyllingen. Hit kan man komma om man går eller har gått i stödgrupp eller om man funderar på att börja och vill bekanta sig lite med oss och lokalerna. Vi erbjuder olika aktiviteter varje vecka (länk till programmet för augusti-september https://www.gyllenkroken.se/wp-content/uploads/2022/08/Tisdagsoppet-aug-sep-2022.pdf )

Stödgrupperna har sina första träffar vecka 37. För att delta i en stödgrupp behöver du anmäla dig och komma på studiebesök innan gruppstart (gäller både vårdnadshavare och barn). Det är för att du ska känna dig trygg när gruppen startar. På måndagarna kl 15.30-17 kommer vi att ha tonårsgrupp (13-18 år). Det finns plats kvar i gruppen! På onsdagarna kl 15-16.30 kommer vi att ha barngrupp. Som det ser ut nu så är denna grupp full, men det går jättebra att ställa sig på väntelista. Vi startar nya grupper varje termin och man kan anmäla sig när som helst under året.

Vi har nu möjlighet att ta emot nya kontakter för stödsamtal för dig som är över 18 år. Maila eller ring oss för mer information.

Vi finns tillgängliga vardagar mellan 8.30 och 16.30 via telefon, mail eller på plats på våning två på Garverigatan 2B. Vi tar gärna emot studiebesök. Välkommen till oss!