Välkomna till ännu en vårtermin på Gyllingen! Vi kommer att starta nya stödgrupper under vecka 5.

Måndagar kl 15-16.30: Barngrupp för dig som är 7-9 år

Onsdagar kl 15-16.30: Mellangrupp för dig som är 10-12 år

Det finns plats kvar i båda grupperna, kontakta oss om du är intresserad. Vi börjar alltid med ett studiebesök för vårdnadshavare där man får veta mer om vad vi gör i grupperna. Vi träffar också barnet innan gruppstart. Vårt primära upptagningsområde är Göteborgs stad, men det går också bra att delta om man bor i en kranskommun. Tonårsgrupp planeras till hösten 2023, det går bra att anmäla intresse redan nu.

I en stödgrupp får deltagarna möjlighet att träffa andra i liknande situation. Gemensamt för alla är att någon i familjen har en psykisk sjukdom/psykisk ohälsa. Här på hemsidan kan du läsa mer om våra teman och upplägget för en stödgrupp. Du kan också se en kort film där vi berättar mer. Kunskap och delad erfarenhet ger nya tankar och nytt hopp.

Gyllingens småbarnsgrupp för föräldrar med erfarenhet av psykisk ohälsa och barn 0-2 år är redan igång och öppen på tisdagarna mellan kl 10 och 13 (drop-in kl 10-11). Det finns en kort film här på hemsidan med mer info om denna verksamhet.

Vi erbjuder stödsamtal för dig som är minst 18 år och har vuxit upp i en familj där någon har en psykisk sjukdom/psykisk ohälsa. Kontakta oss via mail eller telefon om du vill veta mer.

I mars planerar vi att starta vår första anhörigkurs (3 tillfällen) för dig som delar föräldraskap med någon som har en psykisk sjukdom/psykisk ohälsa. Mer information om detta kommer så småningom.

Vi finns tillgängliga måndag-fredag 8.30-16.30. Välkomna till Gyllingen!